Kuvendi ka miratuar sot pas një seance rreth 10 orësh me 97 vota pro ligjin për nënshtetësinë.

Po kështu është miratuar me 78 vota pro, 3 kundër dhe 3 abstenim projektligji për fondet e pensionit privat në Kuvend.

Me 77 vota pro u zgjat mandati i komisionit të posaçëm për reformën zgjedhore.