LeBron James thyen barrierën prej 38 mijë pikësh. Me paraqitjen e tij kundër Sixers në të cilën shënoi 35 pikë në minutat që luajti, “mbreti” tani po shikon në horizont për të thyer rekordin e madh në historinë e NBA-së.

LeBron me pikët e realizuara në ndeshjen ndaj Sixers e çuan në 38,024 pikë në total.

Ai po afrohet gjithnjë e më shumë për të thyer rekordin e të të gjitha kohërave të mbajtor nga Kareem Abdul Jabbar me 38,387 pikë.

Vetëm 364 pikë më shumë i duhen dhe me këtë ecuri edhe këtë formë që ai po shfaq, së shpejti do të përflitet si shënuesi më i mirë i historisë.