Një aksident ka ndodhur në afërsi të spitalit të Vlorës.

Mësohet se një automjet ka përplasur një motoçikletë dhe si pasojë është lënduar drejtuesi i motoçikletës. Ky i fundit ka pësuar disa fraktura në trup dhe është transportuar me urgjencë në spitalin e Vlorës.