Një pjesë e mirë e të intervistuarave vlerëson seksin në errësirë, sepse bën të mundur fshehjen e defekteve, si ndonjë kilogramë më shumë, apo rrudhat.

Moda e seksit dimëror është ende e kohës dhe e dini arsyen? E tregon qartë gazeta gjermane “BZ”, e cila analizon “sportin” shtëpiak më të vlerësuar të kësaj stine të acartë. 

Po, sepse nuk ke ç’të bësh tjetër, nëse orët e ditës shkurtohen. Për më tepër duket se jetës seksuale i bën mirë edhe ajri i ftohtë dimëror, ndërkohë që disa sondazhe zbulojnë edhe preferencën e errësirës për aktivitetet që fusin në funksion organet poshtë mesit të trupit.

Mos ndoshta është dëshira për “nxehtësinë” që dhuron errësira, apo dëshira për të mos dalë shumë në pah? 

Një pjesë e mirë e të intervistuarave vlerëson seksin në errësirë, sepse bën të mundur fshehjen e defekteve, si ndonjë kilogramë më shumë, apo rrudhat. 

Por sidomos meshkujt nuk duhet se kanë probleme të mëdha përsa i takon “mallit” që kanë për të shfaqur. 

Gjithsesi, mbi të gjitha intimiteti në errësirë e nën batanije sjell sigurinë dhe qetësinë e përqafimit dhe qëndrimit afër njëri-tjetrit, që në një mënyrë apo në një tjetër kursen…edhe energjinë që shpenzon kaloriferi dhe drita e ndezur.