Studio ligjore “Mazrreku” njofton se ka shtuar disa shërbime të reja për klientët e saj.

Me vendndodhje përballë njësisë administrative nr.6, rruga “Kripa e Detit”, studioja do të mundësojë transferta me “Ria Money” dhe pagesa nëpërmjet “EasyPay”.

Studio ligjore “Mazrreku” ushtron prej vitesh aktivitetin në qytetin bregdetar.

Nisur fillimisht me shërbimet që ofrojnë kryesisht studiot ligjore, çdo vit ajo ka shtuar shërbime të reja për t’u ardhur në ndihmë sa më shumë klientëve.

Këto janë vetëm 2 prej tyre, që i shtohen atyre ekzistueseve dhe që kanë në fokus lehtësimin e qytetarëve. 

Këta të fundit tashmë një sërë veprimesh mund t’i kryejnë në një pikë të vetme.

Mësoni më tepër në këtë video promocionale: