Një rast “rrëmbim në tentativë” ka ndodhur dje në Prishtinë.

Një vajzë është tentuar të futet me forcë në veturë nga një person i gjinisë mashkullore.

“Pasi kanë ardhur babai dhe vëllai i viktimës, i dyshuari me pistoletë i kishte kërcënuar dhe më pas ishte larguar. I dyshuari gjendet në arrati”, njofton policia