Nesër (e martë) në Durrës do të organizohet për të parën herë një event special, në orën 14.00.

Në ambientet e hotel Palace, në plazhin e Durrësit, do të organizohet një trajnim për bizneset, që ka si qëllim kryesor zbulimin e metodave më të reja për rritjen e fitimeve të kompanive.

Nxitoni të rezervoni 3 vendet e fundit që kanë mbetur të lira, të cilat ofrohen me 80% zbritje.

Për më shumë detaje lexoni njoftimin nga organizatorët.

Njoftimi:

EVENT SPECIAL NË DURRËS dhe e para herë

Trajnim për bizneset

Kanë mbetur vetëm 3 vende në dispozicion me 80% ulje!

Në datën 3 Tetor 2023 do të kemi një event UNIK në Shqipëri!

Dëshironi të rrisni FITIMET e kompanisë suaj?

Ka 2 lloje sipërmarrësish: ata “skeptikët” dhe “skeptikët inteligjentë” që shkojnë dhe shohin me sytë e tyre.

Cilit i përkisni ju?

Ejani dhe zbuloni METODËN për të rritur FITIMET.

Qindra kompani italiane po e përdorin me sukses!

Në datën 3 tetor do t’ua mësojmë atë në detaje edhe kompanive shqiptare që duan vërtet të përmirësojnë situatën e tyre ekonomike.

Do të ketë edhe dëshmi të vërteta nga sipërmarrësit!

Trajnues MASTER Italian me JU në PALACE HOTEL- Plazh Durrës, Datë 3 Tetor 2023, ora 14:30