Greqia nuk gjenë qetësi nga tërmetet, vetëm pak minuta më parë një lëkundje e re u regjistrua në Heraklion, Kretë.

Dridhja ishte 3.4 në shkallën Rihter dhe 5.4 kilometra e thellë.

Më parë, një tërmet me madhësi 4.8 të shkallës Rihter tronditi rajonin ku u regjistruan dëme të mëdha materiale.