Hotel “Blue Marine” tek Shkëmbi i Kavajës, Durrës kërkon të punësojë sanitare me kohë të plotë.

Paga mujore është 40 mijë lekë, siguracioni i përfshirë. Garantohet transporti dhe ushqimi.

Të gjithë të interesuarat të kontaktojnë në numrin e telefonit 0684026238.