Kompania në industrinë e prodhimit dhe asemblimit të linjave elektrike në sektorin automotiv kërkon të punësojë:

➡️Inxhinier Elektro-Mekanik
➡️Inxhinier Industrial
➡️Supervizor Prodhimi

🕞Orari i punës: nga e hëna në të premte 07:00-15:30 (të shtunat paguhen plus)
☑️Kontrata pune + Siguracione +Transport
📍Adresa: Lagjja 14, ish-plastika, Shkozet, Durrës
📞Cel:0694077877 / 0693563366