Bar-pastiçeri “Çollaku” në Durrës kërkon kamerier/e ; banakier/e dhe sanitare.

Për më shumë informacione mund të paraqiteni në bar-pastiçerinë “Çollaku”.

Adresa: Përballë Poliklinikës Durrës