Një mjet është përfshirë nga flakët në Tiranë, te Rruga e Elbasanit.

Makina, e cila është në pronësi të një poste private, ka marrë flakë pranë motorit dhe dyshohet se mund të jetë shkaktuar nga një shkëndijë elektrike.

Nga zjarri nuk ka pasur të lënduaR.