Një oficer policie, i identifikuar si Gjergji Riza, ka dhunuar një qytetar duke e goditur në ambjentet e brendshme të një pallati.

Në pamjet duket se si polici e qëllon disa herë më shpullë qytetarin dhe më pas e tërheq zvarrë drejt daljes së pallatit.

Ngjarja e rëndë mësohet se ka ndodhur në qytetin e Pogradecit për arsye ende të panjohura.