Aksion blic i policisë në Shkodër.

Objekt i kontrollit janë mjetet e dyshimta ku mund të lëvizin persona me precedentë penale apo persona të shpallur në kërkim.

Shkodra konsiderohet si një nga qytetet më problematikë dhe me shumë vrasje vitet e fundit.

Gjithashtu janë zhvilluar mjaft aksione antidrogë ku janë vendosur në pranga shtetas të ndryshëm.