Është arrestuar Baba Gjyshi i Vitit të Ri! Lajmi i tmerrshëm mbërrin nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ku një njeri i veshur si Santa Claus është prangosur për shkak të dhunimit të hapësirës publike.

Kjo e gjitha u bë në sytë e kalimtarëve që mbetën të habitur…ata të pajisur me telefonat celularë kanë kapur skenën e çuditshme.

Duke gjykuar nga komentet e të pranishmëve njeriu kishte shkruar me shkumës mesazhe të gëzimit dhe paqes në ambjente publike.