Presidenti i Republikës së Kroacisë, Zoran Milanoviç, po zhvillon një vizitë shtetërore dy ditore në vendin tonë me ftesë të presidentit, Bajram Begaj.

Kreu i shtetit kroat shoqërohet nga Zonja e Parë e Kroacisë, Sanja Musiç Milanoviç dhe një delegacion zyrtar. Presidenti Milanoviç do të pritet me ceremoni shtetërore në presidencë në orën 10:30 nga presidenti Begaj dhe pas takimit bilateral dy krerët e shteteve do të mbajnë një konferencë të përbashkët për mediat.

Ditën e nesërme presidenti kroat Milanoviç së bashku me Presidentin Begaj, do të vizitojnë qytetin e Beratit.