Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se nga 1 tetori hyn në fuqi Marrëveshja e Sigurimeve Shoqërore me Zvicrës.

Nëpërmjet një postimi, Rama shkruan se së shpejti do të ratifikohet dhe marrëveshja me Italinë.

Edi Rama: LAJM I MIRË/ Në datën 1 tetor hyn në fuqi Marrëveshja për Sigurimeve Shoqërore mes Shqipërisë dhe Zvicrës Kjo marrëveshje do t’u ofrojë qytetarëve të të dy vendeve të drejtën të gëzojnë përfitimet e plota të kontributeve të tyre

*Së shpejti edhe ratifikimi i marrëveshjes me Italinë