Dy shqiptarë janë arrestuar në Greqi për posedimin e një sasie të madhe droge.

Bëhet fjalë për një 52-vjeçar dhe një 42-vjeçare, të cilët janë zbuluar falë kontrolleve në automjet nga autoritetet policore greke.

Sipas informacioneve të Cretapost, gjatë kontrollit në automjet dhe banesë, në zotërim të tyre është gjetur sasia më e madhe e hashashit e gjetur ndonjëherë në zonë, por ende nuk janë publikuar detaje të tjera.