Ne duhet të zotërojmë gabimet tona në mënyrë që të mund të ecim siç duhet përpara dhe ka një shenjë siç ëahtë Luani, që përpiqet të përmirësojë jetën e tij.

Është e rrallë që ju të pranoni keqbërjen tuaj, por ndonjëherë, nuk mund t’i shpëtoni dot. Të dielën, do të jeni në një pozicion ku ai një person që keni bërë atë një gabim para do të vendosë që kjo është një ditë po aq e mirë sa çdo tjetër për t’ju bërë të ndiheni keq për këtë gabim që keni bërë. Ju mund të pyesni veten se pse ata vazhdojnë ta përçajnë atë, gjë që patjetër do t’ju zemërojë me ta.

Shanset që ky person të jetë partneri juaj romantik janë gjithashtu të larta. Dhe tani për tani, ju mendoni se një i dashur është gjëja e fundit që dëshironi, veçanërisht pasi kishit shpresa të mëdha për këtë të diel, duke qenë se keni dashur të kaloni ditën duke u argëtuar. E megjithatë, me treshen e Hënës Saturni në qiell, do të shihni se partneri juaj ka gjëra të tjera në mendje. Ju dëshironi që ata t’i jepnin një pushim tashmë. Po, keni bërë një gabim. Duhet ta kujtosh pafundësisht?

Pjesa e mirë është se ju do të kapni idenë se nëse nuk i përgjigjeni këtij qëndrimi të bezdisshëm “të thashë”, do të shihni që partneri juaj përfundimisht i zvogëlon akuzat. Pra, mësimi i madh këtu është të zotëroni gabimin tuaj, por lëreni të ditur se nuk doni të dëgjoni përgjithmonë për të. Me fjalë të tjera, mungesa e interesit tuaj për t’u qortuar mund të dobësojë vendosmërinë e partnerit tuaj.