Reshjet e dendura të shiut kanë krijuar një situatë alarmante në Tropojë, ku uji ka vërshuar në rrugë dhe banesat janë të rrezikuara.

Kryebashkiaku, Rexh Byberi ka njoftuar se situata është e rëndë në fshatin Vlad dhe u ka bërë thirrje institucioneve të ndërhyjnë para se të shkaktohet një katastrofë natyrore.