Një makinë është përfshirë nga flakët teksa ishte në lëvizje në qytetin e Beratit.

Mjeti, tip kamionçinë ka qenë duke qarkulluar në qytet ndërsa është përfshirë nga flakët, të cilat kanë filluar nga pjesa e përparme e makinës.

Në vendin e ngjarjes kanë shkuar dy mjete zjarrfikëse dhe efektivë të shumë të cilët kanë mundur të lokalizojnë shpejt flakët e të kryejnë shuarjen e plotë të zjarrit në mjet.