Një infermiere ka treguar gjërat më të zakonshme që njerëzit thonë para se të vdesin, dhe ajo zbuloi se ata shpesh pretendojnë se shohin të afërmit e tyre të vdekur.

Julie McFadden, një infermiere nga Los Anxhelosi, Kaliforni, tha se pacientët e saj shohin të dashurit e tyre që tashmë kanë vdekur në momentet e tyre të fundit dhe se të dashurit e tyre të vdekur u thonë gjëra të tilla si: “Ne po vijmë për t’ju marrë së shpejti”, ose, “Mos u shqetëso, ne do t’ju ndihmojmë”.

Julie ka punuar për 15 vite si infermiere.

Së fundmi ajo filloi të ndajë njohuritë dhe përvojën e saj në TikTok, me emrin e përdoruesit, dhe ka fituar më shumë se 430,000 ndjekës dhe 3.6 milionë pëlqime.

Julie është shpesh ‘rreth vdekjes’ për shkak të punës së saj dhe ajo ka vendosur të sqarojë disa keqkuptime rreth asaj që ndodh me trupin dhe mendjen e njerëzve kur ata vdesin.

Sipas infermieres, është shumë e zakonshme që pacientët që vdesin të shohin ‘të afërmit e tyre të vdekur, miqtë e vdekur ose kafshët shtëpiake të vjetra që kanë vdekur’ gjatë javëve të fundit të jetës së tyre./DailyMail/