Një shqiptar është arrestuar në afërsi të sheshit “Syntagma” në Athinë me një armë zjarri të veçantë. 38-vjeçari është ndaluar në rrugë kryesore të Athinës, nga skuadra “DIAS”.

Gjatë kontrollit atij iu gjet një armë zjarri në formën e mbajtëses së çelësave si dhe dy fishekë arme zjarri. Pajisja konsiderohet armë luftarake pasi është e aftë të kryejë qitje.