Bashkia Durrës ka shpallur emrat e 2 fituesve nga 12 kandidatët, që iu nënshtruan konkursit të datës 13.04.2022 për 2 pozicionet e lira të punës pranë Policisë Bashkiake.

Flori Shahinaj dhe Piro Zeri janë 2 policët e rinj, që dolën fitues nga testimi i zhvilluar në ambientet e Policisë Bashkiake.

Lexo edhe: