Shtrohet me urgjencë në QSUT mjeku i njohur Pëllumb Pipero.

Sipas mjekëve, Pipero thuhet se vuan nga insult cerebral Trombotik (Aksident Vaskular Celebral).

Raportohet se ai është nën kujdesin intensiv të mjekëve dhe është shtruar tek reparti i Neurokirurgjisë.