Prokuroria e Posaçme kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit ka ndërrmarë një operacion për sekuestrimin e pasurive të Ervis Martinaj.

Operacioni po zhvillohet në Patok dhe Fushë Kuqe. Sipas News 24, bëhet fjalë për 34 pasuri të Martinajt dhe familjarëve të tij.

Ekzekutimi i vendimit të SPAK po kryhet nga oficerët e policisë gjyqësore.