Të paktën shtatë persona u plagosën të shtunën në mëngjes në një të shtëna që ndaloi një paradë popullore në Boston.

Viktimat u dërguan në spitalet lokale me lëndime jashtë rrezikut për jetën. U bënë dy arrestime dhe u gjetën disa armë zjarri.

Oficeri John Boyle tha më herët se të shtënat ndodhën gjatë Paradës J’ouvert, e cila është pjesë e karnavalit të Karaibeve të qytetit.

Komisioneri i policisë Michael Cox sqaroi më pas se dhuna shpërtheu në periferi të ngjarjes. Parada u ndërpre për shkak të të shtënave, të cilat nuk kishin lidhje.