Kryedemokrati Sali Berisha, ka reaguar menjëherë pas incidentit që ndodhi sot në parlament mes Gardës dhe gazetarëve.

Sot gazetarët janë nxjerrë nga salla e Kuvendit dhe nuk janë lejuar që të bëjnë punën e tyre. Ndërkohë që Berisha e ka konsideruar këtë veprim si një terror psikologjik

“Terror psikologjik ndaj gazetarëve në parlament! Përzihen forcërisht nga salla! Linda do terrin!” shkruan Berisha.