Një foshnjë shpëtoi mrekullisht kur karroca e tij u rrotullua pranë shinave të trenit në Britani. CCTV kapi skenat e tmerrshme në stacionin hekurudhor Banbury në Oxfordshire të shtunën.

Karroca me foshnjën tre muajshe në të u rrotullua drejt shinave dhe madje u godit nga treni. Nga përplasja, karroca është përmbysur dhe ka rënë mbrapsht, por jo në hapësirë. Foshnja doli nga karroca fatmirësisht krejtësisht e sigurt.