Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur, ku një e moshuar është bërë virale, pasi ka marrë armën e cila ishte mbi tavolinë dhe ka qëlluar 13 herë në ajër.

Ndonëse është një zakon që ndiqet kryesisht nga burrat, së fundmi, ka qenë një e moshuar nga Kosova që ka bërë një veprim të tillë.

Gjyshja ka shprehur gëzimin në një dasmë duke qëlluar me armë. Pamjet e publikuara tregojnë se si gjyshja e djalit që po martohej ka nxjerrë pistoletën dhe ka qëlluar në mes të lokalit. Pranë saj, ishte një grua tjetër që kërcen me shami në dorë.