Fillojnë regjistrimet për grupet e reja për fëmijë duke filluar që nga klasa e parë dhe për të rritur me metodat dhe metodologjinë më praktike dhe bashkëkohore të vitit 2022.

Vision Language Center është zgjedhja ideale!

😇 Përkushtim dhe Profesionalizëm
🖥 Mësimdhënie Interaktive
🧑🏻‍💼 Seriozitet
💾 Tabelë elektronike me prekje, audio, video, lojëra etj
💯 Rezultate të kënaqshme

Nxito të regjistrohesh edhe ti 📝

Adresa: Lagjia Nr.4
Rruga: Enver Zazani pas Alpha Bank që ndodhet përballë Blue Star Center, Durrës.

📲 Për info kontaktoni në nr: 0699329666