Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka thënë se nuk do të takohet me Presidentin serb, Aleksandar Vuçiç, teksa të dy ndodhen në Spanjë ku marrin pjesë në takimin e Komunitetit Politik Europian që mbahet në Granada.

Para mediave, Osmani ka treguar arsyet se pse nuk pranon të takohet me Vuçiç.

Nuk ka asnjë arsye për t’u takuar përpara se të miratohen sanksionet ndaj Vuçiçit. Sanksionet të parat dhe më pas mund të bisedojmë për të tjerat”, ka thënë Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani.