Apeli i Gjykatës së Posaçme ka dënuar përfundimisht Ilir Selmanin me 28 vite burgim, i shpallur fajtor si bashkëpunëtor në vrasjen e ish-policit Santiago Malko, ngjarje e ndodhur në gusht të 2019-s.

I dënuar më herët për këtë ngjarje me vendim të formës së prerë është edhe Blendi Teta, me 25 vite burg.

SPAK ka deklaruar gjatë fazës së hetimit dhe gjykimit se ish-polici u vra si pasojë e përplasjes mes grupeve kriminale që veprojnë në Tiranë.