Holta Zacaj është zgjedhur kryetarja e re e Gjykatës Kushtetuese. Në garë ishin Marjana Semini, Holta Zaçe dhe Fjona Papajorgji.

Pas dështimit të dy raundeve, këtë radhë Zacaj u zgjodh me 5 vota pro.

PËRBËRJA E GJYKATËS KUSHTETUESE

Holta Zaçaj, kryetare
Marsida Xhaferllari, anëtare
Dr. Fiona Papajorgji, anëtare
Dr. Elsa Toska, anëtare
Sonila Bejtja, anëtare
Dr. Sandër Beci, anëtar
Ilir Toska, anëtar
Gent Ibrahimi, anëtar
Prof. Dr. Marjana Semini, anëtare