Një kanal i lidhur me grupin Wagner disa minuta më parë konfirmoi vdekjen e Yevgeny Prigozhin, por tani ky konfirmim ka ardhur nga Autoriteti i Aviacionit Civil Rus.

“Yevgeny Prigozhin dhe komandanti i Wagner Dmitry Utkin ishin të dy në bordin e fluturimit”, thuhej në një deklaratë.

Më herët u tha se të gjithë në bord ishin vrarë.

Kanali Telegram Gray Zone, i cili është i lidhur me Wagner Group, ka postuar një listë të pasagjerëve në bordin e avionit, për të cilin thotë se ka ardhur nga Agjencia Federale e Transportit Ajror.

Ata në bord raportohet se ishin:

Yevgeny Prigozhin

Dmitry Utkin

Sergej Propustin

Yevgeny Makaryan

Alexander Totmin

Valeriy Chekalov

Nikolai Matuseev

Anëtarët e ekuipazhit ishin:

Aleksei Levshin, komandant;

Rustam Karimov, bashkë-pilot;

Kristina Raspopova, stjuardesë.