Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve janë realizuar 2.469 testime prej të cilave 860 persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Sipas raportit të fundit, një persona ka vdekur dhe 1.155 të tjerë janë shëruar.

E derisa rastet aktive janë 6.925, vetëm 60 persona janë vaksinuar gjatë 24 orëve të fundit.