Një aksident ka ndodhur në rrugën nacionale Gjirokaster-Virua afër lagjes Gerhot.

Një automjet tip Benz (4-fenersh) ka dalë nga rruga dhe ka përfunduar në pedonalen e rrugës, duke thyer barrierat mbrojtjëse dhe shtyllat elektrike.

Fatmiresisht në trotuar s’ka pasur këmbesor, ndërkohë drejtuesi i mjetit eshte plagosur lehte.