Angelina Jolie ka pranuar se dikur punësoi një vrasës me pagesë për ta vrarë.

Ylli i Hollywood është përballur me probleme të shëndetit mendor gjatë gjithë jetës së saj dhe në disa raste ka menduar edhe vetëvrasjen.

Megjithatë, ajo thotë se një herë u përpoq të punësonte dikë që ta vriste në mënyrë që të shmangte që të afërmit e saj të ndiheshin sikur mund të kishin bërë diçka për ta ndaluar atë.

Kështu, aktorja e “Eternals” punësoi një vrasës me pagesë, detyra e të cilit ishte ta vriste atë.

“Ai ishte një person mjaft i mirë dhe më pyeti nëse mund ta mendoja dhe ta telefonoja përsëri pas dy muajsh. Diçka ndryshoi në jetën time dhe kuptova që s’duhet ta bëj”.

Më pas shtoi: “Me vetëvrasjen njerëzit përreth jush ndihen që mendojnë se mund të kishin bërë diçka. Megjithatë, kur dikush po vritet, askush nuk merr një lloj përgjegjësie fajtore.”