Uji është jetë dhe pa të askush nuk mund të jetojë në këtë tokë. Është gjëja më e rëndësishme që kemi dhe është gjëja më e mirë për shëndetin tonë. Por ndonjëherë është mënyra se si e pimë atë që mund të bëjë diferencën.

Shkencëtarët pajtohen se pirja e mjaftueshme e ujit çdo ditë ndihmon shëndetin tonë…

Por kur pimë ujë çdo mëngjes me stomakun bosh atëherë efektet pozitive të ujit në trupin tonë rriten për disa arsye:

1.Pastron zorrën e trashë, duke e bërë më të lehtë për trupin tonë thithjen e përbërësve.

2.Rrit prodhimin e qelizave të reja në gjak dhe muskuj.

3.Ndihmon në uljen e peshës. Duke pirë 1.5 gota ujë në mëngjes, metabolizmi ynë rritet me 24%.

3.Uji ndihmon në largimin e toksinave nga gjaku duke rezultuar në lëkurë me shkëlqim dhe të pastër.

4.Kontribuon në ekuilibrin e sistemit limfatik. Gjëndrat e sistemit ndihmojnë për të kryer më mirë funksionet tuaja të përditshme dhe rrjedhjen më të mirë të lëngjeve në trup dhe në fund luftojnë infeksionet