Ajo që shumë kanë pritur, kanë ndodhur mbrëmjen e sotme në shtëpinë e Big Brother Vip 3. Babai i Heidi Bacit, Genti Baci, ka hyrë brenda për të surprizuar vajzën e tij.

Ndryshe nga Grade Fratello, ku hyri për të ndërprerë në një farë mënyrë romancën e saj me aktorin Massimilano Varrese, këtë herë ishte ndryshe.

Ai i tha vajzës së tij se ishte shumë krenare për të.

“Më ke bërë krenare, nga edukata, sjellja qytetarie. Kur të dalësh do dalësh me kokën lartë. Zemra ime”.

Ai gjithashtu takoi dhe Romeon, partnerin e Heidit.

“Ti je zgjedhja e Heidit dhe çdo zgjedhje e Heidit për ne është ok. Rri i qetë”, i tha ai Romeos, ndërsa ky i fundit e falënderoi për vajzën që ka rritur dhe i kërkoi fjale për çdo lot që ka derdhur nga ai.