Gjatë mbrëmjes së djeshme 3 nga banorët e shtëpisë janë ngarkuar me një mision sekret nga Vëllai i Madh, mes tyre ka qenë dhe Lorenci.

Teksa kur u zgjua pjesa tjetër u trondit nga rrëmuja e tmerrshme e shtëpisë, banorët nuk arritën të gjenin 3 prej tyre që ishin më mision.

Ndërkohë që të gjithë dhanë emrat e tyre, Lorenci ishte një nga ata që u përmend, por nuk e pranoj autorësinë e misionit.

Sapo 3 emrat u zbuluan, Luizi me shaka i tha këngëtarit: Paske qenë kokrra e plehrës!