Getinjo, është njëri nga banorët e “Big Brother VIP Kosova”.

Ditën e djeshme ai shpjegoi se sa beson në Zot, e sot ka folur për tokën.

Getinjo u ka treguar banorëve se ai nuk e beson faktin se toka është e rrumbullakët.

Sipas tij toka është e rrafshët dhe kjo ide e tij është shpërndarë nëpër rrjete sociale.

Krejt e di unë shpjegimin e Gjeografisë që na kanë shpjeguar në shkollë, por unë nuk e besoj. Bota është e rrafshët dhe unë ende e mendoj, a din me sa njeriun kam bërë debate”, ka thënë ai.

Ndërkohë, edhe artisti Gjon Karrica i njohur ndryshe si Lugati, mbështeti deklaratën e Getinjos.