Fitorja e Egla Cenos nuk u prit dhe aq mirë nga të afërmit dhe mbështetësit e finalistëve të tjerë. Kështu, pasi Egla u shpall fituese, në rrjet nisën edhe komentet e para, nga ish-banorë dhe komentues të këtij edicioni.

Visjan Ukcenaj dhe Olsi Bylyku, të dy mbështetës të Julit, komentuan në ‘story’ në Instagram. Po ashtu, edhe ish-banorja e edicionit të kaluar, Mikela Pupa dhe gazetarja Aulona Musta dhanë komentin e tyre pas finales.