Aktori amerikan Dwayne Johnson ka marrë një pamje të re befasuese për rolin e tij të ardhshëm si legjenda e MMA Mark Kerr në filmin ‘The Smashing Machine’. Në fotografitë e fundit nga prapaskenat, ikona e WWE duket pothuajse i panjohur, duke mishëruar personalitetin e ashpër dhe intensiv të Kerrit.

Me regji nga Benny Safdie dhe prodhuar nga A24, ‘The Smashing Machine’ është një largim nga rolet tipike të suksesshme të Johnson. Filmi thellohet në betejat e jetës reale të Kerr me përdorimin e PED dhe stërvitjen e diskutueshme, duke premtuar një tregim që shkon përtej formulës së zakonshme të filmit ‘Rock’.

Transformimi i Johnson në Mark Kerr tregon një thellësi dhe përkushtim të ri për profesionin e tij. Imazhet e publikuara nga A24 zbulojnë përkushtimin e Johnson për të mishëruar në mënyrë autentike udhëtimin e Kerr, duke theksuar sfidat fizike dhe emocionale të rolit.