Dy aksidente kanë ndodhur pak minuta më parë në autostradën Durrës-Tiranë, një në Maminas dhe një tjetër në Gërdec.

Nga aksidentet nuk ka të lënduar deri më tani thonë burimet, por përsa i përket qarkullimit, ka shkaktuar trafik rrugor që nis nga zona e Shkozetit deri në zonën ku ka ndodhur aksidenti i dytë.

Në kushte të tilla burimet pranë DVP Durrës njoftojnë se duhet shmangur qarkullimi në këtë aks rrugor dhe të shfrytëzohen rrugë të tjera dytësore deri në një zhbllokim të rrugës.