Jetojmë në epokën e mediave sociale dhe duket se ato janë kthyer në burimin kryesor të informacionit mbi jetën e njerëzve. 

E sidomos personazheve publike. Një “follow”, “unfollow”, foto përkthehet në shumë interpretime. Thënë kjo fakti që Elhaida Dani dhe Ledian Agallijaj nuk janë shfaqur bashkë në ditën e të dashururave ka ngritur polemika. 

Çifti nuk janë shfaqur krah njëri-tjetrit në Shën Valentin dhe po ashtu nuk kanë bërë as dedikime romantike si pjesa më e madhe e personazheve publike. Kjo ka mjaftuar që të ngrihen pikëpyetje se çfarë po ndodh mes tyre. 

Megjithatë, një përgjigje mund të jetë se ata nuk duan të postojnë në mediat sociale dhe të jenë më hermetikë. Ndoshta e kanë uruar njëri-tjetrin privatësisht. 

Dyshja u njohën në “Dancing with the stars” ku lindën edhe ndjenjat mes tyre.