Mbrëmjen e djeshme, aktorja Egla Ceno është shpallur fituese e BB VIP 3 përballë kolegut aktor Jul Deda. Ditën e sotme, aktorja ka publikuar një foto në Instagram dhe përbri saj shkruan:

“Jam ende pa fjalë. Por jam thellësisht mirënjohëse për publikun që me deshi e më pranoi me gjithe ngjyrat e mia dhe sigurisht per @topchannelalbania që me dha mundesine të isha pjese e kësaj eksperience te jashtēzakonshme. Do shihemi shume shpejt!”