E ftuar sot në “Wake Up”, Egla Ceno foli se si ka qenë kjo periudhë pas Big Brother VIP për të. Duket se gjërat nuk kanë shkuar ashtu siç i kishte planifikuar, për shkak të incidentit që ajo pësoi pas daljes nga reality show.

Egla tha se është duke u përmirësuar ngadalë, por për shkak të incidentit kishte kaluar nga “burgu në burg”. Ajo tha se iu desh t’i anulonte planet e pushimeve në jug dhe është detyruar të qëndrojë më shumë në shtëpi.

“Pak ditë kam që lëviz pak. Kam pësuar një shembje në këmbë dhe në kërbisht”, tha Egla. Egla Ceno zbulon gjendjen shëndetësore pas incidentit në Post BBV. Aktorja tregoi se i është dashur ndihmë për të shkuar në impenjimet që ka pasur.