Gjykata e Lartë e Podgoricës ka lënë në burg 27-vjeçarin Dino Ibrahimoviçm, i cili u arrestua për vrasjen e shqiptarit Edmond Mustafa në Tivar.

Gjatë seancës gjyqësore, Ibrahimoviç nuk foli për elimini të një anëtari të dyshuar të klanit kriminal Skaljar, të cilit i përket edhe ai vetë.

Kujtojmë se Ibrahimovië u arrestua dy ditë më parë, teksa po tentonte të arratisej nga Tivari pas krimit.

Mustafa u vra rreth orës 9 të mëngjesit të së martës 27 shkurt në Tivar.

Pasi Mustafa u qëllua me disa plumba nga Ibrahimoviç, ndër të parat që vrapoi ishte motra e viktimës, vendi i punës i së cilës ishte pak metra larg nga ku iu vra vëllai.

Falë dëshmitarëve okularë, vrasësi u identifikua dhe arrestua brenda një periudhe të shkurtër kohore.