Arjan Xhuti dhe Hatixhe Kulla janë dy viktimat e aksidentit tragjik, që tronditi këtë pasdite Korçën, kur një traktor është përplasur me një motor.

Arjan Xhuti ishte drejtuesi i motorit, ai ndërroi jetë rrugës për në spital.

Ndërsa Hatixhe Kulla ishte pasagjere në traktor.